U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Waddinxveen » Van Leeuwen Autoschade B.V.

Van Leeuwen Autoschade B.V.

Coenecoop 250
2741 PL Waddinxveen (Zuid-Holland)
Tel: 0182-621800
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Van Leeuwen Autoschade B.V. Kleine of grote autoschade? Dan bent u bij Van Leeuwen Autoschade Herstel Waddinxveen aan het juiste adres. Of het nu gaat om een deuk, ruit, kras of andere schade die gerepareerd moet worden: wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Dit doen wij volgens een effectieve, voordelige en persoonlijke procedure.

Autoschade is voor ons meer dan alleen een deukje in uw portier of een krasje op uw bumper: autoschade is een proces dat van begin tot eind tot in perfectie moet worden afgewikkeld. Daarom staat er niet alleen vervangend vervoer voor u klaar, u krijgt ook maar liefst 7 jaar garantie op herstelwerkzaamheden.

Wilt u schade aan uw caravan of camper laten herstellen? Ons team is gespecialiseerd in het repareren wandschade, hagelschade, stormschade en interieurschade. Daarnaast hebben wij ook de nodige ervaring met het herstellen schade bij aanrijdingen. We laten uw caravan of camper er weer zo goed als nieuw uitzien. Mede dankzij het gebruik van de Profile RepairĀ®-techniek kunnen we schade voor u op een betaalbare manier herstellen.
Diensten: Autoschadeherstel, Caravanschadeherstel, Camperschadeherstel, Hagel- en stormschadeherstel, Caravan- en camperinterieurschadeherstel
Openingstijden:
Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Introductie video onbekend
Werkzaam in een straal van ongeveer 20 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy